Introduktion. Om Izaak Walton Klubben. Fremtidige møder. Tidligere møder. Lidt om Izaak Walton. The Complete Angler. Klubbens egne udgivelser. Optagelse i klubben. Links. Fiskeopskrifter.
Siden opdateret den
02.01.2019

Kontakt Izaak Walton Klubben

CREMET SPINATFISKESUPPE M/ RAVIOLI OG SPRØD CANNELLONI
GARNERET MED MARINERET DILD.
SUPPEN :

2 liter Fiskefond
Hoved og ben fra torsken

Rester fra bagekartoffel

500 g Spinat

2 dl. Piskefløde
2,5 dl. Creme frc. 38%

½ stk. Citron, saft (øko)
Meldon salt
Pebermølle


RAVIOLIEN :

100 g. Durummel 00
100 g. Hvedemel
2 stk. Æg

Rester fra Torsk
2 stk. Tomater
100 g. Skalotteløg
2 fed Hvidløg
2 dl. Piskefløde
Salt og peber
CANNELLONI :

1,5 kg. Torsk m/hoved
Meldon salt

Ca. ¼ bdt. Dild1/2 stk.
Citron, skal (øko)
Peber

0,8 kg. Norsk laksefilet, midterstk.

6 ark Filodej


DILDBUKET :

Ca. ¼ bet. Dild
¼ dl Olivenolie, jomfru
½ stk. Citron, (øko)
Rester Skalotteløg, ringe