Introduktion. Om Izaak Walton Klubben. Fremtidige møder. Tidligere møder. Lidt om Izaak Walton. The Complete Angler. Klubbens egne udgivelser. Optagelse i klubben. Links. Fiskeopskrifter.
Siden opdateret den
02.01.2019

Kontakt Izaak Walton Klubben

Fremtidige møder:

Izaak Walton Klubben holder i resten af sæsonen 2018/19 klubmøder hos: Cirkel-Ordenens Selskabslokaler,

på følgende datoer:                                  
Torsdag
Den 11. oktober
Der bliver igen fanget tun I danske farvande. I første omgang fra en gruppe udvalgte både, som I Skagerak fanger tun til mærkning, så biologerne kan få mere viden om bestanden.

Vi har denne aften været så heldige at overtale Ask Peter Ahrendt Futtrup til at komme og fortælle om dette spændende fiskeri og historien om tuneventyret i Øresund i 1950’rne, og om hvordan nogle af disse fangster nu gentager sig nord for Jyllands gren.
Tirsdag
Den 6. november
Denne aften skal vi have justeret vores barnelærdom om hvilke fisk, der lever hvor I de danske farvande. For Henrik Carl, videnskabelig medarbejder på Naturhistorisk museum - og forfatter til en række bøger om netop dette emne - vil denne aften fortælle om:
Fiskeatlasset - den nationale kortlægning og udbredelsen af alle danske fisk.
Torsdag
Den 13. december
Julemøde.
Torsdag
Den 10. januar
”Medlemmernes aften”
Tirsdag
Den 19. februar
Tirsdag
Den 2. april
Generalforsamling.
Næste møde

Torsdag den 10. januar 2019

Cirkel-Ordenens Selskabslokaler
Falkoner Alle 96
2000 Frederiksberg

Vi mødes kl. 18.30. Kl. 19.00 bliver der ringet til bords hvor middagen bliver serveret. Drikkevarer afregnes separat på bordkortet.