Introduktion. Om Izaak Walton Klubben. Fremtidige møder. Tidligere møder. Lidt om Izaak Walton. The Complete Angler. Klubbens egne udgivelser. Optagelse i klubben. Links. Fiskeopskrifter.
Siden opdateret den
02.01.2019

Kontakt Izaak Walton Klubben

HELSTEGT PANERET SKRUBBE M./ PERSILLESAUCE.  2 COUVERT.
2 stk. Skrubber
Salt
Panade
Ca. 100 g. Smør, usaltet

3 dl. Bechamel
Persille
Salt og peber

300 g. Kartofler, jævne
Citron
Skrubberne skylles, skrabes, finner og blod fjernes. De aftørres, krydres og paneres.
Brunes i friture og steges færdig på pande i ovnen under drypstegning.

Den skyllede og hakkede persille tilsættes bechamellen, der smages til. Må herefter ikke koge.


Skrælles og koges.
Skæres i både. Husk at fjern kernerne.
MEUNIERESTEGT FISKEFILET M./ MAYONNAISESAUCE.  2 COUVERT.
6 stk. Rødspættefileter
Mel
Ca. 50 g. Smør, usaltet

2 dl. Mayonnaisesauce

250 g. Kartofler
Citron

Sc. Verte :
2 dl. Mayonnaise
10 g Spinat, blancheret, hakket
10 g. Kørvel, hakket
10 g. Persille, hakket
Lidt estragon, hakket
Salt og peber

Sc. Tartar :
2 dl. Mayonnaise
1 ½ stk. Hårdkogt ægbl. hakket
150g. Løg, hakket, blancheret
10 g. Purløg, hakket
Salt og peber
Halen bøjes på de klargjorte fileter, krydres og vendes i mel.
Steges gyldne i smør på panden.
Husk at bensiden først skal steges.

Mayonnaisen blandes med ingredienserne til saucen

Kartoflerne tourneres og koges.
Citron skæres i både

Sc. Remoulade :
2 dl. Mayonnaise
Taffelsennep
20 g. Syltede agurker, fint hakket
10 g. Kapers, hakket
50g. Persille, hakket
5 g. Kørvel, hakket
15 g. Løg, fint hakket og blancheret
Salt og peber

Sc. Ravigote :
2 dl. Mayonnaise
10 g. Spinat, blancheret og fint hakket
10 g. Persille, hakket
10 g. Kørvel, hakket
15 g. Løg, fint hakket og blancheret
Salt og peber.