Introduktion. Om Izaak Walton Klubben. Fremtidige møder. Tidligere møder. Lidt om Izaak Walton. The Complete Angler. Klubbens egne udgivelser. Optagelse i klubben. Links. Fiskeopskrifter.
Siden opdateret den
02.01.2019

Kontakt Izaak Walton Klubben

JORDSKOKKE/ÆBLE SUPPE M/ SKINDSTEGT SANDART OGGRILL. JOMFRUHUMMER PÅ SPYD. 4 COUVERT.
200 g   Jordskokker
100 g  Æble
50 g  Piskefløde
15 g  Smør, usaltet
1 dl  Hvidvin
5 g  Citronsaft
500 g  Hønsebouillon


200 g  Jomfruhummer- skaller
50 g  Løg
50 g  Gulerod
50 g  Knoldselleri
10 g  Tomatpure
100 g  Rødvin

60 g  Jomfruhummer-
   haler
10 g  Hasselnødder

180 g  Sandartfilet
5 g  Olivenolie       

100 g  Æble
5 g  Smør, usaltet
30 g  Ruccolasalat
5 g  Olivenolie
2 g  Citronsaft


Dildblade
2 g  Olivenolie
2 g  Citronsaft
Jordskokker og æbler skrælles og skæres i mindre stykker. Sauteres i smør i ca. 5 min.
Koges til kompot med hvidvin.
Tilsættes hønsebouillon og piskefløde og koges helt mør.
Blendes lige før servering med smør og smages til med salt, hvid peber fra mølle, samt citronsaft.

Jomfruhummerne ordnes og skallerne brunes af sammen med urter og tomatpure.
Koges ind med rødvinen og vand påhældes.
Koges i ca. 40 min., trækker, sigtes og koges ind til sirup.

Halerne krydres, paneres i ristede hakkede nøddekerner og grilles.

Fileterne ordnes og portioners. Krydres og steges sprød på skindsiden.

Æblet skæres i tynde fileter og steges hurtigt i smør. Kryd-
res med salt, peber og citronsaft.
Lægges i bunden af en varm dyb tallerken og herpå den marinerede rucolasalat.
Herpå lægges fisken og den varme suppe kommes omkring.
Jomfruhummerhalen sættes på spyd og lægges oven på fisken.
Plukket dild, der er marineret i olivenolie og citronsaft, salt og peber kommes på toppen.
Jomfruhummersirupen kommes rundt i suppen, som en tynd streg.