Introduktion. Om Izaak Walton Klubben. Fremtidige møder. Tidligere møder. Lidt om Izaak Walton. The Complete Angler. Klubbens egne udgivelser. Optagelse i klubben. Links. Fiskeopskrifter.
Siden opdateret den
17.1.2020

Kontakt Izaak Walton Klubben

Klubbens medlemmer.  
Som medlemmer af klubben kan der kun optages mænd, og medlemskredsen spænder vidt både i alder og baggrund, men alle med den samme interesse for lystfiskeriets mangfoldighed.

Betingelserne for optagelse er enkle, man skal være aktiv lystfisker, man skal kunne anbefales af et nuværende medlem gennem nært bekendtskab.

Optagelsesbetingelserne skal sikre, at klubbens medlemmer ønsker at beskæftige sig med lystfiskeriet som angivet i klubbens formålsparagraf.

Højeste medlemstal er fastsat til 50.   

Klubmøder.  
Klubbens medlemmer mødes en gang om måneden i vinterhalvåret fra oktober til april.

Et klubmøde starter normalt kl. 18.30, hvor man mødes til lidt hyggeligt samvær.

Kl. 19.00 går man til bords og spiser middag sammen.

Der serveres varierende menuer, der søges holdt på et rimeligt økonomisk niveau.

Efter middagen kommer mødets faglige emne, typisk er det et foredrag eller lignende af 1 – 1½ times varighed, hvorefter mødet slutter.
  
Gæster.  
Klubbens medlemmer kan invitere en eller flere gæster til at deltage i et klubmøde (dog ikke generalforsamlingen).

Det er normalt en forberedelse til en optagelse som medlem, hvor gæsten får mulighed for at vurdere, om IZAAK WALTON KLUBBEN indfrier de forventninger, han havde til den.
  
Afslutning.  
Formelt er IZAAK WALTON KLUBBEN en forening, der ledes af en styrelse, som står for tilrettelæggelsen af klubbens aktiviteter.

Styrelsen består minimum af en Ordfører, en Kassemester og en Sekretær.

Kontingentet er meget rimeligt.