Introduktion. Om Izaak Walton Klubben. Fremtidige møder. Tidligere møder. Lidt om Izaak Walton. The Complete Angler. Klubbens egne udgivelser. Optagelse i klubben. Links. Fiskeopskrifter.
Siden opdateret den
02.01.2019

Kontakt Izaak Walton Klubben

Skindstegt Rødfisk lagt på dampede urter.
Garneret med muslingepastapuder. Naperet med muslingecreme.    4 Couvert.
4 stk Rødfiskefilet a 120 g
Olie/smør
36 stk. Muslinger, linie
2 stk. Skalotteløg, store
1 stk. Gulerod
1/8 stk. Selleri
2 dl. Hvidvin
Salt og peber

Ca. 1/4 kg Durummel
2 stk. Æg
ca. 1/2 dl. Spinat
1 spsk. Olivenolie
Salt

1 stk. Skalotteløg, stort
2 stk. Tomater, faste
1 fed Hvidløg
1 dl. Muslingefond
25 gr. Smør, usaltet
Salt og peber

2 stk. Æggeblommer





1 dl. Muslingefond
½ dl. Hvidvin
3 dl. Piskefløde
Salt og peber

1 stk. Porrer
1 stk. Gulerod
100 g. Knoldselleri
25 gr. Smør, usaltet
Salt og peber
De klargjorte fileter steges på skindsiden, så skindet bliver helt sprød

De rensede muslinger dampes med urter, skåret i små tern, og hvid-
vin.
Fonden sigtes fra og muslingerne tages ud af skallerne

Blancheret hakket spinat, æg, olie og salt piskes sammen.
Æltes med melet til en smidig, glat og elastisk dej.
Indpakkes og hviler i ca. 20 min.

Løg i tern,
Tomater u/ skind og kerner skæres i tern
Hvidløg hakkes fint
Sauteres i smør og indkoges med muslingefonden.
Her i vendes muslingerne og det afkøles.

Dejen rulles ud. Herpå fordeles muslingesauteen.
Der beregnes 3 pastapuder pr. couvert
Pensles med æggeblomme og lukkes med endnu en udrullet pastaplade.
Hviler og udstikkes.Koges i let saltet vand

Vinen indkoges til det halve. Muslingefonden tilsættes og indkoges yderlig. Piskefløden påhældes og koges nu til en passende cremet tykkelse og krydres.

De klargjorte urter skæres i tynde strimler på ca, 5-6 cm. længde, dampes i smør og krydres.

Rødfisken anrettes på urterne med skindsiden opad.
Garneres med pastapuderne og naperes med muslingecremen.