70 års dagen

Præcis på dagen hvor Izaak Walton Klubben blev stiftet, markerede klubbens medlemmer dagen med en god middag, som klubben var vært ved.

Forretten
Hovedretten
Desserten

Inden middagen læste Torben Kaas den passage fra Den Fuldkomne Fisker, hvor Charles Cotton er på vej til den fiskehytte han havde opført til ære for sin ven Izaak Walton. Efter middagen berettede Heinz Gerhard og Jes Foss om deres tur i maj måned 2022, hvor de gik i fodsporerene på Izaak Walton. Både med besøg til Waltons grav i Westminster Cathedral og efterfølgende besøg i den legendariske fiskerhytte ved floden Dove, som Charles Cotton fik opført. Historiens vingesus kom ind under huden og vi så fotos fra mange af de steder, som er nævnt i bogen.

Inden middagen var der en hyggelig uformel snak mellem medlemmerne.
Torben Kaas læser op fra Den Gode Bog.

Vi fik historiens vingesus ind under huden. De viste fotos fra mange af de steder, som er omtalt i bogen. Ingen tvivl om at de havde haft en fantastisk tur og oplevet en masse. Selv på vejen til lufthavnen havde de lige kunnet nå at “runde” Winston Churchills barndomshjem. En tur alle Waltorianere burde gennemføre.

Alt i alt en dejlig aften i hyggeligt selskab blandt ligesindede. Vi havde desværre fra nogle medlemmer, som var forhindret.