Her på siden finder du titler på bøger om Izaak Walton, Den Fuldkomne Fisker og personer med relationer til Izaak Walton Klubben Har du kendskab til bøger om emnet, som måske kunne være interessante og ikke er nævnt hører vi gerne.

Bøger om Izaak Walton og Den Fuldkomne Fisker.

Historien om Den Fuldkomne Fisker

Den dramatiske historie om udgivelsen af “The Compleat Angler” på dansk. Heinz Gerhard har gravet sig gennem historien og det er der kommet denne spændende bog ud af.

Tryk i 500 eksemplarer, hvoraf 201 er nummererede.

The Complete Angler

Den engelske forfatter Leonard Markham har skrevet videre på historien og hentet hovedpersonerne ned fra deres “himmel”. Her deltager de sammen med forfatteren benævnt “Pedestrian” i en vandretur langs de selvsamme fiskevande de fiskede i for mere end 350 år siden. Findes kun på engelsk.

Til Izaak Walton

Poul Hauton, primus motor i forbindelse med udgivelsen på dansk, her skrevet denne lille novelle, hvor både Izaak Walton og hans bog omtales.

Bogen er trykt i 750 eksemplarer med tegninger af Mads Stage. Bogen er en del af en serie, hvor Poul Hauton som en julehilsen til sine forretningsforbindelse udsendte en lille bog.

Særnummer af Lystfiskeri-Tidende udsendt d. 9. august 1993 i anledning af Izaak Waltons 400 års fødselsdag. Skrevet og illustreret af Mogens Espersen med fotos fra Lystfiskeriforeningens arkiv. Bogen er en hyldest til Izaak Walton med en beskrivelse af Waltons betydning af foreningen. Skrevet i vanlig “Mogens Espersen stil”

Bøger med relation til Izaak Walton Klubben.

Stænk fra et lystfiskerliv (Julius Wedege 1921-2014)

En bog med undertitlen “Ikke så meget om hvor og hvem, med om hvad”! Udgivet af Julius i 2013 i 100 eksemplarer.

20 herlige historier om lystfiskeri fortalt i vanlig og altid positiv Julius stil. Julius Wedege var medlem af Izaak Walton Klubben i mere end 50 år, og blev i 1993 udnævnt til æresmedlem.