I ødemarken med Mikkel Vale

Hvordan klarer man sig i ødemarken i adskillige uger helt alene? Mange har nok set programmet “Alene i vildmarken”, som gennem flere sæsoner har kørt i fjernsynet, men hvordan klarer man sig, når man er fuldstændig alene?

Mikkel Vale gav ved mødet i går et yderst spændende foredrag om at være alene i ødemarken helt overladt til sig selv. Hvordan man helt derude kun omgivet af naturen klarer sig med rygsæk, telt og medbragt proviant. Hjernen gennemgår en renselsesprocess, og man kommer tilbage til hverdagen i vores menneskeskabte univers fyldt med energi og adskillige kilo lettere.

Det handlede også om fisk og om hvordan lokker ørreder, stallinger, gedder og aborrer til hug. Og ikke mindst når man på forhånd skal opgive et forsøg på at få de skællede skabninger i tale. Mikkel Vale var et yderst inspirerende møde og han høstede et fortjent bifald for sit indlæg.

Næste møde er vores årlige generalforsamling d. 16. april. Ved generalforsamlingen skal balloteres for Stig Bülow og Lars Francker, der begge blev promoveret ved mødet.

Ørredbonanza i ødemarken fylder også i maven.